✓ Gratis en direct afhalen op 36 locaties in Nederland  Of thuisbezorgd met een levertijd van 2 werkdagen

 
 • Acculader / Druppellader 6V/12V
  Slechts € 24,99

  Een gebruiksvriendelijke, intelligente 7-staps lader Met snelkoppelaar. Voor motor, auto, boot, caravan etc. Geschikt voor bijna alle accu’s.

  Ontdek nu
 • Stellingkast
  Slechts € 31,99

  Praktische, duurzame en stevige stellingkasten. Een metalen opbergrek met vijf handige legplanken en in hoogte verstelbaar. De stellingkast is snel en boutloos te monteren, 175 kg per legbord/plank.

  Ontdek nu
 • ALLSAFE Velgenboom
  Slechts € 39,99

  De ALLSAFE Velgenboom is geschikt voor het opslaan van 1-4 banden/velgen. Ideaal voor je zomer- of winterbanden. Makkelijk verrijdbaar door zwenkwiel. Extra sterk. Nergens anders goedkoper!

  Ontdek nu
 • ALLSAFE Verhuisdoos Large
  Vanaf €1,19 per doos

  Ideaal voor je verhuizing of opslagperiode! De doos L is makkelijk in elkaar te vouwen en heeft de beste prijs kwaliteit verhouding.

  Ontdek nu

Goedkope Acculader

Ben je op zoek naar een goede acculader? De ALLSAFE acculader is een gebruiksvriendelijke, intelligente druppellader die je accu laadt en in conditie houdt. Deze acculader is geschikt voor motor, auto, boot, caravan etc. Voor 6V/12V loodaccu's (WET, MF, VRLA, AFM en GEL accu's). De acculader is tevens voorzien van een handig en slim automatisch druppellaadprogramma dat afhankelijk van het voltage van de accu de laadstroom variert. De druppellader kan hierdoor gedurende een langere periode op de accu aangesloten blijven. Kortom; een goede acculader voor een goede prijs!

Goedkopeacculader.nl

Loading...